?

Log in

No account? Create an account
Strawberry fields forever [entries|archive|friends|userinfo]
Strawberry fields forever

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vieze kip [Oct. 3rd, 2004|06:21 pm]
Strawberry fields forever
Gisteren heb ik de vieste kipsaté in mijn hele leven gegeten! Er zaten vreemde harde en zachte stukken tussen. Bepaalde stukken kon ik ook niet goed doorsnijden. En... kip hoort toch wit te zijn? Ik gruwel er nog steeds een beetje van. Bah!
Link4 comments|Leave a comment

Geweldig liedje, maar hoe heet het? [Oct. 1st, 2004|08:32 pm]
Strawberry fields forever
Wie weet hoe het liedje heet van de reclame van het automerk Skoda Octavia? Dat is namelijk zo'n geweldig nummer!
LinkLeave a comment

Curious [Aug. 5th, 2004|09:37 am]
Strawberry fields forever


Ik ben zo nieuwsgierig hoe het nieuwe luchtje van Britney S. ruikt, maar de naam zegt het al...
Link7 comments|Leave a comment

hahahah, dit is zo grappig [Jul. 16th, 2004|05:26 pm]
Strawberry fields forever
CWINDOWSDesktopScreech.jpg
Screech


Which Celebrity would you hook up with if you were drunk?
brought to you by Quizilla
Link1 comment|Leave a comment

De nabeschouwing van de veertiende july. [Jul. 16th, 2004|10:09 pm]
Strawberry fields forever
Niet alleen ben ik ouder geworden, maar ook nog eens wijzer, natúúrlijk. Al had ik aanval van dementie toen ik mijn sokken in de prullenbak gooide i.p.v. de wasmand. Ik had nogal veel eten gekocht, dus ben ik nu bezig met een driedaags vreetfestijn, totdat alles op is, dan ga ik weer braaf minder snoepen (zal best nog eens kunnen tegenvallen, aangezien ik heb ontbeten met gebakjes)

Verder wil ik al mijn vriendinnetjes en vriendjes bedanken voor het sms'en, bellen, mailtjes, felicitaties, brieven, kaartjes, cadeautjes, bezoek (of een combinatie daarvan!!) Bedankt!!!
LinkLeave a comment

The end [Jul. 1st, 2004|11:06 am]
Strawberry fields forever
Nederland ligt eruit helaas! Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien, want we gingen naar het concert van Cher in de Ahoy. We hadden mega-goede plaatsen, het was heel goed te zien. Ook al zei J. dat we naar een concert van "een oud lijk" gingen, ik vond dat ze er heel goed uitzag, ze is gewoon niet ouder geworden! De verkleedpartijen en wisseling van de pruiken waren gewoon heel leuk om te zien, en die dansers...wow! Het was een hele mooie show! In het voorprogramma stond een nep-abba, lekker dansen op Mamma Mia, Dancing Queen, etc. Voordat Cher op het podium kwam hebben we nog via de mobiele telefoon van K. naar de Radio (Ron de Rijk en Jack van Gelder) geluisterd. Het ging niet zo goed met Nederland... Maar we gingen evengoed een feestje bouwen. Veel mensen waren in het oranje gestoken en zelfs de de drummer en de gitarist van Cher hadden oranje hoedjes op. Stoer! Ondertussen werd ik per sms op de hoogte gehouden van de stand van zaken i.v.m. het Nederlands elftal. Jammer dat Nederland niet gewonnen heeft, anders was het helemáál een perfecte avond geweest.
Link2 comments|Leave a comment

Colin [Jun. 24th, 2004|03:07 pm]
Strawberry fields forever
Het is alweer een beetje oud nieuws, maar ik las dit artikel op het internet.

"Colin Farrell's geslachtsdeel schokt vrouwen
Acteur Colin Farrell had al niet te klagen over vrouwelijke aandacht, maar nu zal hij waarschijnlijk helemaal moeite hebben om de vrouwen van zich af te houden. Het is namelijk bekend geworden dat er scènes uit zijn nieuwe film zijn gehaald vanwege de overenthousiaste reactie van het vrouwelijke testpubliek.

In A Home At The End Of The World is de Ierse acteur voor het eerst volledig naakt te zien en de zaal was behoorlijk onder de indruk toen in beeld kwam hoe groot zijn geslachtsdeel is. Een bron wist de Britse krant de Sun te vertellen dat het publiek naar adem hapte toen Colin in beeld verscheen. Het vrouwelijke deel in de zaal werd al snel overenthousiast, terwijl het mannelijke deel zich steeds ongemakkelijker en waarschijnlijk onzekerder voelde. Het was de producers van de film een doorn in het oog dat na de scène niemand verder nog oog had voor het plot van de film.

De blootscènes zijn er dan ook snel uitgeknipt, maar of de film met of zonder verschijnt, is nog even afwachten. Colin Farrell, die in de film een biseksuele man speelt, was namelijk woedend toen hij het hoorde en eist dat de scènes in ieder geval in de DVD-versie te zien zullen zijn."


Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik wel een beetje nieuwsgierig ben geworden. Uit eerdere berichten in het nieuws heb ik begrepen dat hij nogal een kleintje had. Het geslachtsdeel van Colin is één groot mysterie. Ik zou het graag persoonlijk tot op de bodem willen uitzoeken...!
Link4 comments|Leave a comment

Filmpje huren [Jun. 14th, 2004|12:07 pm]
Strawberry fields forever
Ik heb gisteren de film "Veronica Querin" gezien. (je moet toch wat als je al zoveel films gezien hebt als ik) Ik kon alleen maar denken: "Mens, hou je nieuwsgierige neus uit die criminele zaken en besteed wat aandacht aan je gezin!"
LinkLeave a comment

Eurovisie Songfestival. [May. 16th, 2004|12:46 am]
Strawberry fields forever
Dat Nederland niet zou winnen had ik al snel door. Dus op zoek naar een alternatief.. Mijn moeder was helemaal 'fan' van het liedje van de Ukraine, ikzelf hoopte dat Griekenland zou winnen (en met schaamte moet ik toegeven dat ik het liedje van Bosnia&Herzegovina ook wel grappig vond...) Die zanger van Griekenland is echt het prototype Griek, als ik aan een Griek denk, dan zie ik hem in mijn hoofd. Al vond ik die zanger van ijsland ook wel een schatje (wel had 'ie een lelijk pak aan volgens mijn moeder) Bij de puntentelling heb ik alleen maar gelachen. Het was té voorspelbaar (vriendjespolitiek), en net zoals de commentatoren zat ik vrolijk mee te roepen met de puntentelling. En van Duitsland kregen we 0 punten! We zijn een buurland, en een buurland behoor je te steunen bij het Eurovisie Songfestival! Ach, we nemen wel wraak bij het aankomende EK, dan laten we die Duitsers alle hoeken van het veld zien ;-)
Link10 comments|Leave a comment

Gizmo [Apr. 2nd, 2004|07:45 am]
Strawberry fields forever

Happy birthday to Gizmo!
Link2 comments|Leave a comment

navigation
[ viewing | 10 entries back ]
[ go | earlier/later ]